Blommor till begravning

Begravningsblommor

Min upplevelse av blommor till begravning

Ja, så var det dags att planera den sista dagen. Det sista mötet med vår kära mor. Hon blev tyvärr ett av offren av Covid-19 som skördat liv över hela världen. Här ska det vara samtal med begravningsbyrån och med prästen. Vi skulle välja kista och blommor. Ja, det kändes lite som att sitta och bestämma den sista dagen på jorden för någon.

Det viktigaste för mig var att begravningsblommor blev vackra. Vi visste redan om vilka blommor vår mor älskade när hon var i livet. Utöver det hade hon varit mycket omtänksam och gett tydliga instruktioner för sin begravning. I vilket fall var det hela tungt, men blev till slut klart. Nu väntade vi bara på den sista dagen.

Den sista dagen blev perfekt

Det var inte så att vi gick in i kapellet och jublade över de vackra blommorna och den fina kistan. Dock var allt härligt och fridfullt. Fina Begravningsblommor var precis som jag hade tänkt mig. De låg där vackert, och sken både över oss och på vår döda mor.

Som avslut på ett aktivt liv blev denna vackra ceremoni med fantastiska blommor till begravning det bästa avslutet vår mot kunde få. För det första var allting perfekt placerat. För det andra syntes det att allting hade komponerats av personer som brydde sig.

Tack vare det fick vi ge vår älskade mor ett värdigt avslut. Många tack går till de som komponerade de vackra blommorna. Sist men inte minst vill jag också hälsa till vår döda mor och önska henne allt gott till vi ses igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *